Bestilling af stempler

Kontakt vores stempel ekspert - DortheAt bestille et nyt stempel eller blot en ny tekstplade er ikke raketvidenskab, men alligevel er der nogle få ting der skal med inden du bestiller.

Send
så vidt det er muligt alt tekst, logo- og reproklart materiale via mail.

Hvilket format
skal den vedhæftede fil have ? Filer der vedhæftes skal gemmes enten som PDF, TIF-/ JPG eller som EPS fil gemt som grafik

1. PDF: Generelt vil vi helst have en pdf-fil i sort/hvid og min. 300 dpi.
2. TIF/JPG: Gemt i sort/hvid, 1:1, mindst 300 dpi men gerne 600 dpi
3. EPS: Skal være i sort/hvid, min. 300 dpi og skrifter konventeret til grafik

Det er vigtigt at alle skrifter er konventeret til grafik, da vi ellers ikke kan garantere, at vi kan bruge filen. Word og Excel filer kan generelt ikke bruges da skrifter ikke følger med dokumentet. Når vi åbner dokumentet er det ikke sikkert at det har samme udseende som du har lavet. Publisher og Powerpoint kan vi ikke åbne.

Logo materiale
Som film eller trykt materiale. Har du ikke dit log materiale eller dit reproklare materiale i elektronisk form, kan du sende os en rentegning, dit brevpapir/ konvolut, som vi så scanner. Husk at at sort/hvid materiale giver det bedste resultat. Materiale med raster kan ikke anvendes. Du kan selv bedømme kvaliteten af dit farvede logo materiale ved at tage en kopi. Mange farver er uegnede.

Undgå
Meget tynde skrifter i stempeltekster.

Ordrer
du sender via mail skal indeholde oplysninger om du ønsker et komplet stempel eller kun tekstplade/underlag samt stempeltype og aftryksfarve.

Pris
er afhængig af hvilket stempel du skal have, hvor meget tekst der skal med, om vi modtager trykklare filer osv. Kort sagt, ønsker du en nøjagtig pris på dit stempel skal du kontakte Dorthe.

 

 

                
 


 


Korshøj Kontor Center A/S
Torstedallé 2e
8700 Horsens
+45 75 64 27 00
korshoej@korshoej.dk
Åbningstider

Mandag - Torsdag  8.00 - 16.00
Fredag                    8.00 - 15.30 
Vi tilbyder
Engagerede medarbejdere
Stor erfaring
Høj servicegrad
Rådgivning
Konkurrencedygtige priser
Flere fordele
Dag til dag levering
Stort udvalg
Individuelle aftaler
Indbydende butik
Kontokøb