StandUp måtterBestil en StandUp måtte i vores webshop her!

Undgå farlige siddesygdomme.
 
Mange stillesiddende timer i hverdagen øger risikoen for almindelige folkesygdomme. Risikoen for, at vi dør af overvægt, diabetes, forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme og cancer øges. Og som prikken over i'et øger langvarig stress også risikoen for mange af disse sygdomme. Men hvis du rejser dig, begynder kroppen igen af producere de stoffer der renser blodet mht. blodfedt og blodsukker. Ved at stå op bevæger du dig uafbrudt, og hjerte- karsygdomme kan undgås. 

Træn på kontoret! Stå op, når du arbejder.
Når du rejser dig op, sker der en masse på en gang. Kroppen bliver vækket fra hvilestillingen, og bevægelserne mere end fordobler din energiforbrænding sammenlignet med, når du sidder ned. Undersøgelser viser at personer som står op, forbrænder betydeligt flere kalorier end dem som sidder ned. At stå op 3 timer om dagen i et år, kan sammenlignes med en kalorieforbrænding svarende til 10 maratonløb! 

Blød og flot. 
Den nye arbejdspladsmåtte til ergonomi på kontorer er lille og praktisk, og er designet til specielt at fungere sammen med hæve/sænke- borde. "StandUp!" arbejdspladsmåtten har en blød, dæmpende og aflastende kerne, der giver god belastningsergonomi ved stående arbejde. Med en flot og skridsikker tekstiloverside i fire flotte farver falder den godt ind i miljøet ved hæve/sænkebordet på kontoret, i receptioner og i butikker. 

Du kan også læse mere, om hvad det betyder for din krop i denne artikel i Politiken.
 

 

                
 


 


Korshøj Kontor Center A/S
Torstedallé 2e
8700 Horsens
+45 75 64 27 00
korshoej@korshoej.dk
Åbningstider

Mandag - Torsdag  8.00 - 16.00
Fredag                    8.00 - 15.30 
Vi tilbyder
Engagerede medarbejdere
Stor erfaring
Høj servicegrad
Rådgivning
Konkurrencedygtige priser
Flere fordele
Dag til dag levering
Stort udvalg
Individuelle aftaler
Indbydende butik
Kontokøb